Kaylee Janssen

Hallo,
Ik ben Kaylee Jansen, 8 jaar en het jongste en kleinste lid van de club. In augustus ben ik op badminton gegaan en vind het heel leuke sport. Eerst mocht ik een paar keer proberen maar ik kon het al een klein beetje van de camping en van thuis.
Ik krijg ook training van Peter en daar leer ik heel veel van en kan het nu al veel beter.
Eerst de warming-up om de spieren warm te maken en dan badmintonnen. Peter legt ons goed uit hoe we het moeten doen. Je moet onderhands opslaan en de shuttle, zo heet het poppetje, moet over het net bij de ander op de grond komen. Dan heb je een punt. Je kunt tegen elkaar of met twee tegen twee spelen maar dan moet je extra opletten.
We krijgen verschillende oefeningen om goed te leren badmintonnen. Na de oefeningen krijgen we een cooling down, om de spieren langzaam te laten afkoelen.
Mijn vriendin Lynn zit ook op badminton en ik kan nog niet van haar winnen. Ze kan harder slaan als mij en dat moet ik nog leren.
Binnenkort mag ik mijn eerste wedstrijd gaan spelen tegen het Pupke in Sevenum. Ik hoop dat ik dan ook een wedstrijd zal kunnen winnen!