Peter Flohr

Mijn naam is Peter Flohr, geboren in Drachten, Friesland in 1952.
Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen.

Als jeudbegeleider/trainer ben ik inmiddels 2 jaar bij BC.Helden actief. In 1982 haalde ik mijn trainerdsdiploma en sindsdien wist ik dat werken met spelers, jeugd en/of volwassennen, een groot voorrecht is.

Samenwerking binnen de club is prettig en de doelstelling spreekt me bijzonder aan. De vereniging heeft de potentie zich op breed niveau te ontwikkelen waarbij in mijn beleving sportiviteit en harmonie goed in balans zijn.

De grote toename van met name de jongere jeugdleden geeft aan dat de badmintonsport bij ons in de lift zit. In de toekomst hoop ik mee te maken dat wij lid zullen worden van de NBB, om op die manier op een landelijk niveau te kunnen presteren. Dit is nu nog niet te verwezenlijken, maar wie weet ooit....

Tot slot zul je begrijpen dat ik me bijzonder prettig voel binnen de club en hoop nog vele jaren aan de
groei en ontwikkeling mee te mogen werken.

Groeten en een fijne Kerst

Peter Flohr